Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Μιχελάκης: Να παραιτηθεί ο βουλευτής με τις καταθέσεις στο εξωτερικό

Να υποβάλει την παραίτησή του καλεί ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, τον βουλευτή, που μετέφερε σε τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό κατάθεση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ...
«Από τους πολιτικούς σήμερα δεν ζητείται απλώς η νομιμότητα», δήλωσε ο κ. Μιχελάκης και συμπλήρωσε: «Ζητείται το παράδειγμα. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά στέλνει λάθος μήνυμα. Όποιος ή όποια και αν είναι, οφείλει να παραιτηθεί του βουλευτικού αξιώματος».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

  1. Μή σκίσετε κάνα καλσόν απ΄τό ζόρι.Τί γλυκά που το(η)ν μαλώνει.Τικαθωσπρεπισμός και πολιτικώς ορθός λόγος.Τί αξιομνημόνευτες παραινέσεις.Τί πατρικό φίλτρο.Τί χρηστομάθεια και ελεγχόμενη ψευτοαγανάκτηση.Δηλαδή θέλουν να πιστεψουμε ότι δεν ξέρουν ποιός είναι και περιμένουν να τους το πεί ο Αργύρης..Τί φοβούνται και δεν το(η)ξεμπροστιάζουν το λαμόγιο ;Μήπως βάλει τα λεφτά για την εγγύηση του Ακη;Ή μήπως διαπραγματεύονται τη σιωπή του για όσα ξέρει;Φύγε τώρα και μετά με το δεν περισσεύει κανένας -καμμία σε κατάλληλο -εύθετο για το political correct- χρόνο σε ξαναμαζεύουμε μή χάσουμε και τα ψηφαλάκια απο τα λαμόγια που σε ψηφίζουν.Αμετανόητοι,αδίστακτοι ,πολιτικάντηδες μέχρι μυελού οστέων.Αφού κάνουν τόση βαβούρα για ένα όνομα -μάλλον μεγαλόσχημου- φαντάσου γιατί αρνήθηκαν να υπογράψουν για άνοιγμα τυχόν λογαριασμών στην Ελβετία οι ομόσταυλοι του γλυκύ κ. Μιχελάκη.Η πουτάνα πιάνει να κρυφτεί η χαρά δεν την αφήνει (Λαϊκή παροιμία).΄Ερχεται κι΄ο καταΚΑ(Υ)ΜΜΕΝΟΣ.Δεν αντέχω άλλο θα ερωτευτώ τον Δημαρά να μέ σέρνει στο άρμα του και να παραιτείται και να ξεπαραιτείται.Ζηλεύω τον Καρατζαφέρη τον ΖΩΗΡΟ και θέλω να γίνω αττακαδόρος και κολοτούμπας.Θέλω την Λιάνα και την Αλέκα να μου τα αναλύουν όλα και να τα ξέρουν όλα πατριωτικά και κομμουνιστικά.Θέλω τον οικολόγο μου ,τον σεξολόγο μου (ά ρε Βαίτση τι μου κάνεις)και τον παπαρολόγο μου.Γιατρέ δεν είμαι καλά γιατί αυτοί μιλάνε για εκατομμύρια και γω μετρώ και ξαναμετρώ για να πληρώσω την ΔΕΗ που ο τσαχπίνης Παπακωνσταντίνου θέλει να την αυξήσει κι΄άλλο .Θα το ρίξω στο ποδήλατο και στο κανό.Στην ανάγκη στο τέννις (τρέμετε Χατζηνικολάου ,Αλογοσκούφη)στις γκόμενες (αλλά μου λείπουν πέντε εκαττομύρια Ευρώ -ο νοών νοείτω-φιανα σταυρώσω καμμία). Εν πάσει περιπτώσει νιώθω και είμαι μαλάκας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.